Доставка

Поръчките Ви се разглеждат в работни дни от 10:00 до 17:00 ч. Получените през почивни дни поръчки се обработват в първия работен ден. За всяка финализирана поръчка нашият любезен екип ще се свърже с Вас, за да уточним най-удобния и изгоден за Вас вариант на доставка.

Доставката за гр. Пловдив е безплатна при поръчка на стойност над 650лв.

Доставки извън  гр. Пловдив са по договаряне или чрез куриерска фирма Еконт и са за сметка на клиента.

Доставката се изчислява /калкулира/ според тарифите на спедитора и параметрите на продукта /мебелите/

Срок на доставката – от 7 до 45 дни. При извънредни обстоятелства „Мебели Цвете”  си запазва правото да удължава срока за доставка, като информира за това потребителя.

При плащане по банков път – срока започва да тече след пристигане на дължимата сума  в сметката на фирмата.

Цената на доставка – НЕ е включена в цените на продуктите

Цената  – НЕ включва разнос до врата, качване или сваляне на продукта

При предаване на стоките, потребителят или трето лице, посочено от него, са длъжни да подпишат придружаващите я документи. За трето лице се счита всяко лице, което не е титуляр на заявлението, но приема стоката при доставка на посочения от потребителя адрес за доставка.

При извършване на доставката стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя или упълномощено от него лице. При констатиране при прегледа на външни видими дефекти – евентуални повреди, удари и други щети, установени при доставка, потребителят следва да подпише протокол за щети в присъствието на куриера и незабавно да ни уведоми.

В противен случай се счита, че доставката е приета без възражения.

„Мебели Цвете”  си запазва правото да променя условията на доставка по всяко време